Ovi uvjeti korištenja stupaju na snagu 26.11.2022. godine.

Poslovanje ​​G3 SPIRITS d.o.o., OIB 10936714665, Ulica Buzinski prilaz 30, 10000 Zagreb, Hrvatska je razvilo ovu web stranicu koja omogućuje zabavno - edukativni sadržaj. Ovi Uvjeti primjenjuju se na Vašu upotrebu ove web stranice.

Nećemo Vas kontaktirati osim u slučaju da nam za to izričito date svoju Privolu. Vaše podatke obrađujemo u skladu s važećim pravilima o zaštiti osobnih podataka, u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (u nastavku: Opća uredba) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018). Detaljnije možete pronaći raspisano u Pravilima Privatnosti dostupnim na ovoj web stranici.

1. Usluge koje pružamo

Naša strategija je pružiti informativan i zabavan sadržaj za publiku Jägermeistera koja želi saznati više o BEST NIGHTS pop upu. Izradom ove web stranice audiovizualnog sadržaja, ciljnoj skupini od 18 do 50 godina, omogućit ćemo prijave na radionice i aktivacije s Meisterima, pregled svih događanja u sklopu pop up prostora te mogućnost preuzimanja video zapisa koji će snimiti unutar vide bootha na lokaciji.

2. Tko može upotrebljavati ovu web stranicu

Ova web stranica namijenjena je punoljetnim osobama. Ne prikupljamo i ne namjeravamo prikupljati osobne podatke osoba mlađih od 18 godina. Molimo da pri ostavljanju kontakta za rezervaciju aktivacije, pružite točne podatke o sebi, te se za jednu aktivaciju prijavite samo jednom.

Želimo da upotrebljavate web stranicu jagermeisterbestnights.hr kako bi se informirali o projektu. Na stranici se možete prijaviti za aktivacije te preuzeti video sa svojim jedinstvenim kodom, koji ste snimili unutar BEST NIGHTS video bootha.

3. Dopuštenja koja nam dajete

Dopuštenje za slanje potvrde o rezervaciji aktivacije s Meisterima te provjeru vašeg identiteta prilikom dolaska na radionicu. Dopuštenje za korištenje vašeg videa snimljenog u videboothu u marketinške svrhe.

4. Dodatne odredbe

Ažuriranje naših Uvjeta

Neprekidno radimo na poboljšanju svojih usluga i razvoju novih značajki kako bismo poboljšali web stranicu. Stoga ćemo s vremena na vrijeme možda morati ažurirati ove Uvjete kako bi točno odražavali naše usluge i prakse. Izvršit ćemo eventualne promjene samo ako odredbe više nisu primjerene ili potpune te samo ako su promjene razumne i ako su njima uzeti u obzir vaši interesi.Promjena Uvjeta će biti vidljiva u ovom dokumentu s izričitim datumom promjene na vrhu pravila te označenim dijelom što je ažurirano.

Prigovori

Pokušavamo pružiti jasna pravila tako da možemo ograničiti ili po mogućnosti izbjeći sporove s vama. Ako prigovor ipak bude podnesen, korisno je unaprijed znati u čijoj je nadležnosti njegovo rješavanje i koji se zakoni primjenjuju.Zakoni koji vrijede na području Republike Hrvatske primjenjuju se na svako potraživanje, osnovu za pokretanje postupka ili spor između vas i nas koji proistječe iz ovih Uvjeta ili se odnose na njih i možete uputiti svoj zahtjev za rješavanje nadležnom sudu u Republici Hrvatskoj.